Mi svoje informacije dijelimo s Vama

Usluga investicijskog savjetovanja je u službi Vaših financija.

Hvala još jednom na povjerenju s kojim ste nas pustili u svoj financijski svijet. I kako ne bismo stali na riječima, povezat ćemo znanje o Vašim financijama s našim ulagačkim proizvodima. U Vašem interesu, naravno.

Kroz uslugu Investicijskog savjetovanja pružamo Vam osobne preporuke u pogledu kupnje, prodaje, držanja ili ostvarivanja prava iz financijskih instrumenata. Naš investicijski savjet odnosi se na ulaganje Vaše financijske imovine u financijske instrumente proizvedene od strane članica RBA grupe, RBI grupe i/ili od strane sudionika financijskih tržišta s kojima Banka ima sklopljen ugovor o financijskoj distribuciji.

Investicijsko savjetovanje znači, ukratko, našu preporuku Vama o jednoj ili više transakcija financijskim instrumentima, u cilju povećanja Vaše financijske imovine. Preporuku možete tražiti Vi ili se mi možemo obratiti s informacijom Vama.

Please use in sticky navigation module this Section ID: neke-informacije-samo-za-odabrane

Neke informacije su samo za odabrane

Kao korisniku FWR Privatnog bankarstva rado ćemo pružiti investicijski savjet.

Želite među prvima doći do korisnih informacija? Nema problema.

Prvo ćemo dogovoriti sastanak s Vama, na kojem ćemo razgovarati o Vašim financijskim mogućnostima i željama za ulaganje. Želimo procijeniti koliko su velike Vaše financijske aspiracije kako bismo Vam ponudili ulaganje u  prikladne financijske instrumente. Prilikom savjetodavnog sastanka Vaš osobni bankar će od Vas prikupiti sve relevantne podatke u svezi Vaših životnih ciljeva i vremenskog horizonta ulaganja, Vaše sposobnosti podnošenja rizika i Vaše tolerancije na rizike, kako bi se utvrdio Vaš investicijski profil. Nastavno, mi ćemo Vam dati investicijsku preporuku, ali naravno, Vaša riječ je zadnja.

Nakon Vaše konačne odluke o ulaganju i provođenja kupnje financijskih instrumenata od strane Banke, možete pratiti tijek svojih investicija na upit. Mi ćemo na Vaš zahtjev pripremiti Izvješće o kretanju Vašeg investicijskog portfelja i ponuditi daljnje savjetovanje.

I za kraj… voljeli bismo naglasiti kako ovu ekskluzivnu uslugu ostvarujete bez plaćanja naknade!

Please use in sticky navigation module this Section ID: pitajte-svog-privatnog-bankara

Pitajte svojeg privatnog bankara o mogućnostima korištenja usluge Investicijskog savjetovanja.