Marko Vrbančić
Direktor privatnog bankarstva

Diplomiranjem Poslovne Ekonomije smjer Financije na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Marko počinje karijeru u RBA na poslovima Trgovca na Novčanom tržištu i Menadžera za likvidnost u Sektoru Riznice i Investicijskoga Bankarstva. Potom nastavlja karijeru na poslovima Upravljanja diskrecijskim portfeljima klijenata. 2010. godine postaje Menadžer Privatnoga Bankarstva u Sektoru poslovanja sa stanovništvom, a zatim i savjetnik Izvršnom direktoru Sektora. Od 2013. godine Marko je Glavni voditelj poslovnog odnosa u FWR Privatnom bankarstvu. Posjeduje brokersku licencu te licencu investicijskog savjetnika. Stekao je i ACI „Dealing certificate“ te se u Luxembourgu pri ATTF-u školovao za Menadžera upravljanja imovinom. Vlasnik je „Certificate for Raiffeisen Centrobank structured products specialists“ certifikata. Završio je Executive Master of Business Administration (MBA) na Cotrugli Business School u Zagrebu.

Danijela Rukavina
(Zagreb)

Danijela Rukavina zaposlena je u Raiffeisen banci Zagreb u timu FWR privatnog bankarstva na poziciji glavnog voditelja poslovnog odnosa. Na sadašnju je poziciju prešla 2013. godine iz odjela poslovanja sa stanovništvom. Bogato radno iskustvo stjecala je u uglednim organizacijama, Privrednoj Banci Zagreb i Partner Banci, kao i u Raiffeisen banci Zagreb u različitim segmentima poslovanja. Svoju profesionalnu karijeru započela je 1995. godine, a u Raiffeisen banci Zagreb zaposlena je od 1999. godine. Pohađala je brojne edukacije i uspješno završila nekoliko stručnih tečajeva iz područja poslovanja sa stanovništvom. Posjeduje licencu brokera i investicijskog savjetnika. Diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Anita Gracin
(Zagreb)

Anita Gracin završila je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Financijski menadžement. Svoju karijeru u RBA započela je 2002. u Sektoru poslovanja sa stanovništvom. Od 2009. godine radi kao Manager poslovnog odnosa, a 2013. godine priključuje se FWR privatnom bankarstvu. Anita Gracin svoje je znanje i sposobnosti usavršavala raznim edukacijama i stručnim seminarima na području managmenta, private bankinga i asset managementa. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Bojan Oreščanin
Zagreb

Bojan Oreščanin diplomirao je 2005. godine na Veleučilištu VERN. Karijeru je započeo 2006. godine u RBA Sektoru poslovanja sa stanovništvom, nakon čega je godinu kasnije počeo raditi na mjestu brokera u Sektoru riznice i investicijskog bankarstva gdje je stekao veliko iskustvo s područja tržišta kapitala i financijskih instrumenata. Bojan je proveo dio karijere i u Raiffeisen Investu na poziciji menadžera poslovnog odnosa s klijentima, a bio je zadužen za korporativne klijente i privatne portfelje. Od osnivanja tima FWR privatnog bankarstva, 2013. godine, bio je na poziciji voditelja poslovnog odnosa. Pohađao je program u L’Institut de Formation Bancaire - ATTF, Luxembourg te stekao licencu „Certified Private Banker“. Dodatno iskustvo stjecao je u realnom sektoru na poslovima upravljanja investicijama i kontrolinga. Pohađao je brojne stručne edukacije i seminare te posjeduje certifikat „Raiffeisen Centrobank structured products specialists“. Trenutno obnaša funkciju glavnog voditelja poslovnog odnosa u FWR privatnom bankarstvu. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Krešo Milošević
(Rijeka, Pula)

Krešo Milošević zaposlen je u Raiffeisen banci u timu FWR privatnog bankarstva na poziciji glavnog voditelja poslovnog odnosa u FWR uredu u Rijeci. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer Management. U bankarskom sektoru počeo je raditi 2010. godine u Sberbank, a karijeru 2012. godine nastavlja u Privrednoj banci Zagreb gdje radi u sektoru poslovanja sa stanovništvom na poslovima osobnog bankara i affluent osobnog bankara sve do dolaska u Raiffeisen banku 2017. godine. Pohađao je edukacije i seminare iz područja poslovanja sa stanovništvom i managementa. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Božena Šljaka
(Zadar, Šibenik, Split)

Božena Šljaka završila je diplomski studij 2001. na Seton Hall University, smjer Organizacija i management u New Jersey, USA. Svoju karijeru u RBA započela je 2003. u poslovnoj mreži u poslovanju sa stanovništvom. 2011. promovirana je u Managera poslovnog odnosa Premium bankarstva te je 2018. proglašena najboljim Managerom poslovnog odnosa u Raiffeisenbank Hrvatska. Krajem 2019. pridružuje se timu FWR Privatnog bankarstva, a zadužena je za klijente na području grada Zadra, Šibenika i Splita. Božena je znanje i sposobnosti usavršavala na raznim edukacijama i stručnim seminarima na području tržišta kapitala i upravljanja imovinom. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Jelena Čatipović
(Split, Dubrovnik)

Jelena Čatipović završila je diplomski studij na Pravnom fakultetu u Splitu. Svoju karijeru u RBA započela je 2007. u poslovnoj mreži u poslovanju sa stanovništvom. Od 2015. radila je na radnom mjestu Managera poslovnog odnosa Premium bankarstva te dobila mnoga priznanja za najboljeg Managera poslovnog odnosa. Početkom 2021. pridružuje se timu FWR Privatnog bankarstva kao Voditelj poslovnog odnosa za klijente Splita i Dubrovnika. Jelena posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika, a svoje znanje i sposobnosti usavršavala je na brojnim edukacijama i stručnim seminarima iz područja managementa, tržišta kapitala i upravljanja imovinom.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Vaš privatni bankar osigurava povjerljiv partnerski odnos i financijskog savjetnika
dostupnog u bilo koje vrijeme putem telefona, elektroničke pošte ili interneta.

Privatni bankar nije vezan uz prostor banke i poslovni se prostor nalazi gdje god Vama odgovara, osiguravajući Vam tako potpunu diskreciju i zaštitu povjerljivih podataka. Baš zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo selekciji i neprestanoj edukaciji FWR privatnih bankara.