Marko Vrbančić
Direktor privatnog bankarstva

Diplomiranjem Poslovne Ekonomije smjer Financije na Ekonomskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Marko počinje karijeru u RBA na poslovima Trgovca na Novčanom tržištu i Menadžera za likvidnost u Sektoru Riznice i Investicijskoga Bankarstva. Potom nastavlja karijeru na poslovima Upravljanja diskrecijskim portfeljima klijenata. 2010. godine postaje Menadžer Privatnoga Bankarstva u Sektoru poslovanja sa stanovništvom, a zatim i savjetnik Izvršnom direktoru Sektora. Od 2013. godine Marko je Glavni voditelj poslovnog odnosa u FWR Privatnom bankarstvu. Posjeduje brokersku licencu te licencu investicijskog savjetnika. Stekao je i ACI „Dealing certificate“ te se u Luxembourgu pri ATTF-u školovao za Menadžera upravljanja imovinom. Vlasnik je „Certificate for Raiffeisen Centrobank structured products specialists“ certifikata. Završio je Executive Master of Business Administration (MBA) na Cotrugli Business School u Zagrebu.

Danijela Rukavina
(Zagreb)

Danijela Rukavina zaposlena je u Raiffeisen banci Zagreb u timu FWR privatnog bankarstva na poziciji glavnog voditelja poslovnog odnosa. Na sadašnju je poziciju prešla 2013. godine iz odjela poslovanja sa stanovništvom. Bogato radno iskustvo stjecala je u uglednim organizacijama, Privrednoj Banci Zagreb i Partner Banci, kao i u Raiffeisen banci Zagreb u različitim segmentima poslovanja. Svoju profesionalnu karijeru započela je 1995. godine, a u Raiffeisen banci Zagreb zaposlena je od 1999. godine. Pohađala je brojne edukacije i uspješno završila nekoliko stručnih tečajeva iz područja poslovanja sa stanovništvom. Posjeduje licencu brokera i investicijskog savjetnika. Diplomirala je marketing na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Anita Gracin
(Zagreb)

Anita Gracin završila je diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, smjer Financijski menadžement. Svoju karijeru u RBA započela je 2002. u Sektoru poslovanja sa stanovništvom. Od 2009. godine radi kao Manager poslovnog odnosa, a 2013. godine priključuje se FWR privatnom bankarstvu. Anita Gracin svoje je znanje i sposobnosti usavršavala raznim edukacijama i stručnim seminarima na području managmenta, private bankinga i asset managementa. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Bojan Oreščanin
Zagreb

Bojan Oreščanin diplomirao je 2005. godine na Veleučilištu VERN. Karijeru je započeo 2006. godine u RBA Sektoru poslovanja sa stanovništvom, nakon čega je godinu kasnije počeo raditi na mjestu brokera u Sektoru riznice i investicijskog bankarstva gdje je stekao veliko iskustvo s područja tržišta kapitala i financijskih instrumenata. Bojan je proveo dio karijere i u Raiffeisen Investu na poziciji menadžera poslovnog odnosa s klijentima, a bio je zadužen za korporativne klijente i privatne portfelje. Od osnivanja tima FWR privatnog bankarstva, 2013. godine, bio je na poziciji voditelja poslovnog odnosa. Pohađao je program u L’Institut de Formation Bancaire - ATTF, Luxembourg te stekao licencu „Certified Private Banker“. Dodatno iskustvo stjecao je u realnom sektoru na poslovima upravljanja investicijama i kontrolinga. Pohađao je brojne stručne edukacije i seminare te posjeduje certifikat „Raiffeisen Centrobank structured products specialists“. Trenutno obnaša funkciju glavnog voditelja poslovnog odnosa u FWR privatnom bankarstvu. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Krešo Milošević
(Rijeka, Pula)

Krešo Milošević zaposlen je u Raiffeisen banci u timu FWR privatnog bankarstva na poziciji glavnog voditelja poslovnog odnosa u FWR uredu u Rijeci. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer Management. U bankarskom sektoru počeo je raditi 2010. godine u Sberbank, a karijeru 2012. godine nastavlja u Privrednoj banci Zagreb gdje radi u sektoru poslovanja sa stanovništvom na poslovima osobnog bankara i affluent osobnog bankara sve do dolaska u Raiffeisen banku 2017. godine. Pohađao je edukacije i seminare iz područja poslovanja sa stanovništvom i managementa. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Božena Šljaka
(Zadar, Šibenik, Split)

Božena Šljaka završila je diplomski studij 2001. na Seton Hall University, smjer Organizacija i management u New Jersey, USA. Svoju karijeru u RBA započela je 2003. u poslovnoj mreži u poslovanju sa stanovništvom. 2011. promovirana je u Managera poslovnog odnosa Premium bankarstva te je 2018. proglašena najboljim Managerom poslovnog odnosa u Raiffeisenbank Hrvatska. Krajem 2019. pridružuje se timu FWR Privatnog bankarstva, a zadužena je za klijente na području grada Zadra, Šibenika i Splita. Božena je znanje i sposobnosti usavršavala na raznim edukacijama i stručnim seminarima na području tržišta kapitala i upravljanja imovinom. Posjeduje licencu za brokera i investicijskog savjetnika.

Ugovorite sastanak s privatnim bankarom.

Vaš privatni bankar osigurava povjerljiv partnerski odnos i financijskog savjetnika
dostupnog u bilo koje vrijeme putem telefona, elektroničke pošte ili interneta.

Privatni bankar nije vezan uz prostor banke i poslovni se prostor nalazi gdje god Vama odgovara, osiguravajući Vam tako potpunu diskreciju i zaštitu povjerljivih podataka. Baš zbog toga, posebnu pažnju posvećujemo selekciji i neprestanoj edukaciji FWR privatnih bankara.