Najbolja banka za strukturirane proizvode CEE 2024!

Raiffeisen tim je ponovno dobio nagradu! Renomirani časopis Capital Finance International (CFI) proglasio je RBI “Najboljom bankom za strukturirane proizvode CEE 2024”.

Više informacija dostupno je na linku.

Structured Products Intelligence (SPi), nagrada za Raiffeisen certifikate

Raiffeisen tim nagrađen je Europskom nagradom za izvrsnost 2024. godine u Lisabonu kao najbolji izdavatelj strukturiranih proizvoda u Austriji. 

Vodeći u tržišnom udjelu, performansama i inovacijama koji je više od 20 godina sa svojim certifikatima prisutan u regiji kao i na mnogim tržištima srednje i istočne Europe.

Više informacija na linku

Privatno bankarstvo Raiffeisen banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj

Raiffeisen banka je na ceremoniji u londonskom hotelu Savoy dobila nagradu prestižnog časopisa Euromoney za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj u 2023. godini. Ovu su titulu Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatnom bankarstvu dodijelili brojni globalni stručnjaci za privatno bankarstvo iz žirija Euromoneyja. 

Euromoney svake godine financijskim organizacijama dodjeljuje nagrade za izvrsnost na globalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. U nagradama za privatno bankarstvo, Raiffeisen banka osvojila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo Hrvatskoj.

„Počašćeni smo što nas je renomirani medij poput Euromoney časopisa i ove godine prepoznao kao vodeću banku u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj. FWR Privatno bankarstvo već godinama radi na najvišoj mogućoj razini te je za ovu nagradu najviše zaslužna njihova stručnost i profesionalnost. Svojim ćemo klijentima nastaviti pružati visoko kvalitetne usluge, zbog čega vjerujemo da je ova nagrada jedna od mnogih nadolazećih“, izjavio je direktor Privatnog bankarstva Raiffeisen banke, Goran Nušinović.

Raiffeisen banka nudi usluge svog FWR Privatnog bankarstva klijentima koji zahtijevaju individualan pristup, diskreciju i osobnu podršku. U suradnji sa specijalistima iz organizacijskih dijelova cijele banke, privatni bankari svojim klijentima nude usluge i proizvode krojene isključivo njihovim potrebama.

Euromoney časopisa, jednog od vodećih tiskanih medija za globalno bankarstvo i financijska tržišta. Teme koje Euromoney obuhvaća uključuju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital, kao i komentare, profile i intervjue s vodećim osobama i visokim dužnosnicima u svijetu financija. Za više informacija, posjetite njihovu službenu web stranicu.

Raiffeisen certifikati austrijski izdavatelj broj 1 od 2007.

Na ovogodišnjoj dodjeli „Austrian Certificates Awards“, Raiffeisen Certificates su ponovno izabrani za najboljeg izdavatelja certifikata u Austriji. Brojna priznanja za certifikate sa zaštitom kapitala i za certifikate s djelomičnom zaštitom te kvaliteta usluge, ponovno su doveli tim Raiffeisen Certificates do nagrade „Izdavatelj godine“. Sedamnaesta ukupna pobjeda zaredom dokazuje da je tim Raiffeisen Certificates brzo reagirao na potrebe kupaca i tržišta i isporučio prikladna investicijska rješenja u pravom trenutku. Više informacija na linku: raiffeisencertificates.com

Raiffeisen Centrobank ponovno proglašena najboljom bankom za strukturirane proizvode u srednjoj i istočnoj Europi

Renomirani časopis Capital Finance International (cfi.co) ponovno je proglasio Raiffeisen Centrobank (RCB) najboljom bankom za strukturirane proizvode u srednjoj i istočnoj Europi. Ponovljena pobjeda u kategoriji “Best Structured Products Bank CEE” potvrđuje vodeću poziciju RCB-a u kvaliteti proizvoda, usluga i transparentnosti u području strukturiranih proizvoda. Posebno je istaknuta i široka lepeza mogućnosti kombiniranja prinosa i sigurnosnih mehanizama te ponuda proizvoda u skladu sa čimbenicima održivosti.

RCB again named best bank for structured products in Central and Eastern Europe : RCB

Certifikati Award Austrija: Raiffeisen Centrobank ponovno broj #1 u 2022.

Raiffeisen Centrobank (RCB) je po 16. put zaredom ukupni pobjednik Certificates Award Austria. Osim proglašenja "Izdavateljem godine", RCB su dodijeljene brojne nagrade za njihove certifikate sa zaštitom i djelomičnom zaštitom kapitala. Već više od 20 godina RCB je poznat po uspostavljanju certifikata kao prikladnog investicijskog rješenja za ulagatelje zainteresirane za financijske instrumente.

Certificates Award Austria: Raiffeisen Centrobank again #1 in 2022 : RCB

Londonski časopis EMEA FINANCE LIMITED ponovno je dodijelio RBI Grupi široki raspon nagrada

Raiffeisen Bank International AG osvojila je regionalnu nagradu "Best bank in CEE & CIS" sedmi put zaredom. Ukupno 15 od 75 nagrada pripalo je članovima RBI Grupe, što je čini najvećom pojedinačnom skupinom pobjednika. Raiffeisen Capital Management dobio je nagradu kao "Najbolji upravitelj imovine" u Austriji dok je RBA Hrvatska osvojila nagradu u kategoriji Najbolja banka.

Još jedna nagrada stiže u FWR privatno bankarstvo!

Magazin Euromoney je ponovno potvrdio izvrsnost FWR Privatnog bankarstva Raiffeisen banke.

Ova nagrada potvrda je visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju FWR nudi u Hrvatskoj od  2013. godine.

"Ovaj uspjeh pokazuje da smo na dobrom putu da postanemo grupa koja se najviše preporučuje za financijske usluge. Nastavit ćemo s naporima na inovativnim ulaganjima i digitalnim rješenjima, kao i na jednoj od naših glavnih inicijativa - odgovornom bankarstvu", istaknuo je Andrii Stepanenko, član uprave RBIa.

FWR Privatno bankarstvo ponovno nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka, po drugi puta u posljednje dvije godine.

„Ova nagrada predstavlja pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu i drago nam je što ponovno stiže na našu adresu. Naša se vizija počela oblikovati 2013. godine i zaista smo ponosni što je baš Global Finance tijekom našeg putovanja prepoznao izvrsnost naše usluge i naših FWR Privatnih Bankara. Ova eminentna nagrada ima za nas posebnu vrijednost s obzirom na okolnosti koje nas okružuju te smo sigurni da će puno značiti i našim klijentima koji s nama žive našu misiju, a radi čijeg povjerenja smo ovdje“, poruka je Marka Vrbančića, direktora Privatnog Bankarstva.

Ovogodišnje ocjene temeljile su se na uspješnosti u razdoblju od 1. srpnja 2019. do 30. lipnja 2020. Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema  parametarima iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni  raspoloživi podaci iz provedenih istraživanja tržišta i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

"Kriza protekle godine natjerala je mnoge da preispitaju prioritete, a privatni bankari neprocjenjivi su partneri u vođenju klijenata kroz izazovne odluke", rekao je Joseph Giarraputo, izdavač i urednički direktor Global Financea.

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 188 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim  financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća  međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

FWR Privatno bankarstvo ponovno potvrdilo izvrsnost i nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka, i to treći puta u posljednje dvije godine. Tako je krajem ove godine, FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke osvojilo prestižnu titulu „The World's Best Private Banks 2020“, te potvrdilo iznimno visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva. 

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se u ožujku 2020. godine u New Yorku.  

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva, u razdoblju od početka srpnja 2018. godine, do kraja lipnja 2019. godine.

Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: „Titula koju smo osvojili po treći puta u svega dvije godine, uistinu je potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Ponovno imamo priliku biti ponosni što je naša stručnost prepoznata na međunarodnoj razini te što smo dvije godine zaredom dobitnici priznanja od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo svakako je potvrda izvrsnosti i kvalitete usluge koju nudimo našim klijentima. Ljestvicu na tržištu smo visoko postavili, ali vjerujem da će našem timu ovo biti samo dodatni poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente“, zaključio je Müller. 

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: "Kako su brojke svjetskih bogataša rasle, oni su postali sve raznolikiji – u podrijetlu, stavovima i očekivanjima. Dobitnici nagrada za privatne banke, od strane Global Financea, pokazali su spretnost i sofisticiranost u prilagođavanju novim stvarnostima upravljanja bogatstvom. Oni su u stanju održati fokus koji je potreban za održavanje dugoročne stabilnosti", zaključio je Giarraputo. 

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 188 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim  financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća  međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina – GFMag.com – nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 31 godinu iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Global Finance magazina.

FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno najbolje u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) ponovno je proglašeno najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj, ovog puta od eminentnog specijaliziranog magazina Euromoney. Ovo je treći puta u posljednje četiri godine kako je FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobilo priznanje od vodećih svjetskih financijskih magazina za kvalitetu i izvrsnost u poslovanju. Podsjećamo, 2016. i 2018. godine, FWR Privatno bankarstvo također je proglašeno najboljim u Hrvatskoj od strane specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka.

Više od dvije tisuće privatnih bankara iz svijeta sudjelovalo je u istraživanju magazina Euromoney na temu privatnog bankarstva s ciljem kreiranja pregleda najboljih usluga u privatnom bankarstvu po regijama i područjima usluga. Ispunjavanjem online ankete privatni bankari imali su mogućnost dati svoj glas kolegama iz financijske industrije.

"FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ponovno je zauzelo vodeću poziciju u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj, što proizlazi iz visoke profesionalnosti i stručnosti koju pružamo našim klijentima. Drago nam je da smo opet prepoznati od strane struke na globalnoj razini, kao banka koja kreira i nudi usluge sukladno potrebama klijenata te im pruža potporu pri donošenju njihovih financijskih odluka. Ova nagrada dodatno nas motivira te osnažuje da i dalje budemo usmjereni na dostavljanje kreativnih rješenja i odgovora na zahtjeve naših klijenata", izjavila je Višnja Božinović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Euromoney je mjesečni časopis na engleskom jeziku usmjeren na poslovanje i financije. Njegove teme obuhvaćaju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital. Časopis sadrži komentare, profile i intervjue s glavnim rukovoditeljima i visokim dužnosnicima u financijama.

Euromoney  globalna anketa o privatnom bankarstvu objavljuje se svake godine te se traži od privatnih bankara diljem svijeta da identificiraju i glasaju za najbolje pružatelje usluga u privatnom bankarstvu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Euromoneya.

FWR Privatno bankarstvo potvrdilo izvrsnost i nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka, po drugi puta u posljednje tri godine. FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ove je godine osvojilo prestižnu titulu „The World's Best Private Banks 2019“, te potvrdilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva.

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se 5. veljače 2019. godine u Harvard Clubu u New Yorku. 

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva, u razdoblju od srpnja 2017. godine, do lipnja 2018. godine.

Michael Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: „Titula koju smo osvojili po drugi puta, uistinu potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Iznimno sam sretan i ponosan što je naša stručnost ponovno prepoznata na međunarodnoj razini te što smo dobili priznanje od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo će svakako biti i potvrda izvrsnosti i kvalitete usluge našim klijentima. Vjerujem da će i našem timu ovo biti samo daljnji poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente“, zaključio je Müller.

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: „Posljednja desetljeća iskovala su veliki broj novih vrsta milijunaša, koji sa sobom donose nova uvjerenja i stavove prema bogatstvu, dok je tehnologija omogućila veću prilagodbu usluga, ali istodobno i povećala očekivanja od tih istih usluga. Naš odabir – Najboljih privatnih banaka u svijetu – identificira timove za upravljanje bogatstvom koji najčešće reagiraju na mješavinu izazova i prilika koji karakteriziraju privatno bankarstvo na početku 21. stoljeća", zaključio je Giarraputo.

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 188 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim  financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća  međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina – GFMag.com – nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 31 godinu iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Global Finance magazina.

FWR Privatno bankarstvo nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka. FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ove je godine osvojilo prestižnu titulu "The World's Best Private Banks 2017", te postavilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva.

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se 7. veljače 2017. godine u New Yorku.

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: "Nagrada koju smo dobili je uistinu potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Iznimno sam sretan i ponosan što je naša stručnost prepoznata i na međunarodnoj razini te što smo dobili priznanje od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo će svakako biti i potvrda izvrsnosti našim klijentima. Vjerujem da će i našem timu ovo biti samo daljnji poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente", zaključio je Müller.

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: "Naše nagrade pomažu investitorima mudro izabrati između velikog broja privatnih banaka s različitim znanjima iz savjetodavnih usluga, te pomažu identificirati poduzeća za koje je najizglednije da razumiju njihove individualne potrebe i dostaviti najvišu razinu usluge svojim klijentima".

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 180 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina - GFMag.com - nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 29 godina iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Global Finance magazina

Paraolimpijski dan

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) i Hrvatski paraolimpijski odbor održali su konferenciju za medije povodom prvog ovogodišnjeg Paraolimpijskog školskog dana u Osnovnoj školi Ksaver Šandor Đalski u Zagrebu. Na konferenciji za medije prisustvovali su Michael Georg Müller predsjednik Uprave RBA, Ratko Kovačić predsjednik HPO-a te proslavljeni paraolimpijci Kristijan Vincetić, Ana Sršen i Nataša Sobočan.


Nazočnima se obratio Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb (RBA), koji je poručio: „Paraolimpijski sportaši prava su inspiracija, ne samo osobama s invaliditetom, nego i onima koji misle da su teške stvari u životu i nemoguće. Životno iskustvo svakog od paraolimpijskih sportaša koji su danas s nama neprocjenjivo je i vrijedno pažnje jer oni svojim ponašanjem i stavom prenose poruke u kojima upornost i vjera u sebe imaju glavnu riječ. Podrškom ovoga projekta, RBA želi sudjelovati u gradnji ispravnih stavova kod najmlađih kako bi upravo oni sutra živjeli u svijetu bez predrasuda“.


Nakon službenog dijela, osnovnoškolci su imali prilike sudjelovati u paraolimpijskim sportovima te naučiti sve o disciplinama u kojima inače na, Paraolimpijskim igrama, odmjeravaju snage vrhunski sportaši. Mladima je u njihovim nastojanjima da svladaju osnove disciplina ovom prilikom pomagao tim privatnih bankara FWR, koji su izdvojili svoje vrijeme i pomagali mladima u savladavanju sportskih prepreka.

Posjet domu Sv. Josip

Tim privatnih bankara FWR-a, zajedničkim su snagama razveselili djecu i mlade iz doma za nezbrinutu djecu Sv. Josip iz Hrvatskoga Leskovca. Pored poklona i raznih korisnih stvari te igračaka koje su osigurali, volonteri su posvetili i svoje vrijeme za zajedničku igru i druženje s djecom.
 

Radi se već o tradicionalnom posjetu djelatnika ovom domu, sukladno strategiji društveno odgovornoga poslovanja Banke, ali i društveno odgovornoga ponašanja djelatnika Banke.

Djelatnici FWR-a, samostalno su se organizirali te su uz pomoć velikoga broja ostalih djelatnika Banke, prikupili potrebne stvari te ih dostavili u dom Sv. Josipa. Svi volonteri dali su sve od sebe da domu i ukućanima osiguraju kvalitetnije i ugodnije uvjete za život te su osim prikupljanja osnovnih životnih potrepština, igračaka i odjeće proveli i vrijedno vrijeme uveseljavajući djecu.

Želja nam je ovim putem čestitati našim volonterima i posebno se zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja. Vjerujemo da će ova akcija potaknuti i sve ostale da se uključe u volonterski tim RBA, kako bismo zajedničkim snagama i dalje podizali kvalitetu života najpotrebitijima – jer volontirati znači činiti razliku.