Životno osiguranje

Životno osiguranje jedan je od najatraktivnijih oblika ulaganja u svijetu. Polica životnog osiguranja istovremeno omogućava štednju i ulaganje u budućnost, te financijsku zaštitu obitelji. Premiju je moguće uplatiti odjednom ili podijeliti na manje mjesečne, kvartalne, polugodišnje ili godišnje iznose. Nakon isteka osiguranja, uloženo dobivate natrag uvećano za pripisanu dobit.

Investicijsko osiguranje života

UNIQA investicijsko osiguranje života korisniku garantira ugovoreno pokriće u slučaju smrti te istovremeno pruža mogućnost ostvarivanja kapitalne dobiti putem ulaganja u target fondove Fidelity Internationala. Premija se može uplatiti jednokratno ili višekratno, a ugovaratelj osiguranja snosi rizik ulaganja.

Osiguranje imovine

Osiguranje obiteljske kuće ili stana pokriva rizike koji u trenutku mogu uništiti sve što ste godinama stvarali. Mnogo je vremena, truda i novca uloženo u vaš dom. Upravo zato je kvalitetno osiguranje vašeg doma jedna od najvažnijih odluka – kako bi u slučaju štete, sve što prije bilo vraćeno u normalno stanje.

Zdravstveno osiguranje

Klijentima UNIQA zdravstvenog osiguranja na raspolaganju je više od 550 zdravstvenih ustanova u kojima bez uputnice i bez liste čekanja mogu obaviti preglede i dijagnostičke pretrage. Preglede i pretrage za vas dogovara i organizira medicinska služba MedUNIQA, čiji stručni savjetnici su vam na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Putno osiguranje

Naša polica putnog osiguranja obuhvaća čak četiri vrste osiguranja koje će preduhitriti neugodnosti i umanjiti njihov utjecaj na tijek vašeg odmora, a to su zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, otkaz putovanja i nezgode.