Raiffeisen Centrobank ponovno proglašena najboljom bankom za strukturirane proizvode u srednjoj i istočnoj Europi

Renomirani časopis Capital Finance International (cfi.co) ponovno je proglasio Raiffeisen Centrobank (RCB) najboljom bankom za strukturirane proizvode u srednjoj i istočnoj Europi. Ponovljena pobjeda u kategoriji “Best Structured Products Bank CEE” potvrđuje vodeću poziciju RCB-a u kvaliteti proizvoda, usluga i transparentnosti u području strukturiranih proizvoda. Posebno je istaknuta i široka lepeza mogućnosti kombiniranja prinosa i sigurnosnih mehanizama te ponuda proizvoda u skladu sa čimbenicima održivosti.

RCB again named best bank for structured products in Central and Eastern Europe : RCB

Certifikati Award Austrija: Raiffeisen Centrobank ponovno broj #1 u 2022.

Raiffeisen Centrobank (RCB) je po 16. put zaredom ukupni pobjednik Certificates Award Austria. Osim proglašenja "Izdavateljem godine", RCB su dodijeljene brojne nagrade za njihove certifikate sa zaštitom i djelomičnom zaštitom kapitala. Već više od 20 godina RCB je poznat po uspostavljanju certifikata kao prikladnog investicijskog rješenja za ulagatelje zainteresirane za financijske instrumente.

Certificates Award Austria: Raiffeisen Centrobank again #1 in 2022 : RCB

Londonski časopis EMEA FINANCE LIMITED ponovno je dodijelio RBI Grupi široki raspon nagrada

Raiffeisen Bank International AG osvojila je regionalnu nagradu "Best bank in CEE & CIS" sedmi put zaredom. Ukupno 15 od 75 nagrada pripalo je članovima RBI Grupe, što je čini najvećom pojedinačnom skupinom pobjednika. Raiffeisen Capital Management dobio je nagradu kao "Najbolji upravitelj imovine" u Austriji dok je RBA Hrvatska osvojila nagradu u kategoriji Najbolja banka.