Posjet domu Sv. Josip

Tim privatnih bankara FWR-a, zajedničkim su snagama razveselili djecu i mlade iz doma za nezbrinutu djecu Sv. Josip iz Hrvatskoga Leskovca. Pored poklona i raznih korisnih stvari te igračaka koje su osigurali, volonteri su posvetili i svoje vrijeme za zajedničku igru i druženje s djecom.
 

Radi se već o tradicionalnom posjetu djelatnika ovom domu, sukladno strategiji društveno odgovornoga poslovanja Banke, ali i društveno odgovornoga ponašanja djelatnika Banke.

Djelatnici FWR-a, samostalno su se organizirali te su uz pomoć velikoga broja ostalih djelatnika Banke, prikupili potrebne stvari te ih dostavili u dom Sv. Josipa. Svi volonteri dali su sve od sebe da domu i ukućanima osiguraju kvalitetnije i ugodnije uvjete za život te su osim prikupljanja osnovnih životnih potrepština, igračaka i odjeće proveli i vrijedno vrijeme uveseljavajući djecu.

Želja nam je ovim putem čestitati našim volonterima i posebno se zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja. Vjerujemo da će ova akcija potaknuti i sve ostale da se uključe u volonterski tim RBA, kako bismo zajedničkim snagama i dalje podizali kvalitetu života najpotrebitijima – jer volontirati znači činiti razliku.