Najbolja banka za strukturirane proizvode CEE 2024!

Raiffeisen tim je ponovno dobio nagradu! Renomirani časopis Capital Finance International (CFI) proglasio je RBI “Najboljom bankom za strukturirane proizvode CEE 2024”.

Više informacija dostupno je na linku.

Structured Products Intelligence (SPi), nagrada za Raiffeisen certifikate

Raiffeisen tim nagrađen je Europskom nagradom za izvrsnost 2024. godine u Lisabonu kao najbolji izdavatelj strukturiranih proizvoda u Austriji. 

Vodeći u tržišnom udjelu, performansama i inovacijama koji je više od 20 godina sa svojim certifikatima prisutan u regiji kao i na mnogim tržištima srednje i istočne Europe.

Više informacija na linku

Privatno bankarstvo Raiffeisen banke proglašeno najboljim u Hrvatskoj

Raiffeisen banka je na ceremoniji u londonskom hotelu Savoy dobila nagradu prestižnog časopisa Euromoney za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj u 2023. godini. Ovu su titulu Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatnom bankarstvu dodijelili brojni globalni stručnjaci za privatno bankarstvo iz žirija Euromoneyja. 

Euromoney svake godine financijskim organizacijama dodjeljuje nagrade za izvrsnost na globalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini. U nagradama za privatno bankarstvo, Raiffeisen banka osvojila je nagradu za najbolje privatno bankarstvo Hrvatskoj.

„Počašćeni smo što nas je renomirani medij poput Euromoney časopisa i ove godine prepoznao kao vodeću banku u segmentu privatnog bankarstva u Hrvatskoj. FWR Privatno bankarstvo već godinama radi na najvišoj mogućoj razini te je za ovu nagradu najviše zaslužna njihova stručnost i profesionalnost. Svojim ćemo klijentima nastaviti pružati visoko kvalitetne usluge, zbog čega vjerujemo da je ova nagrada jedna od mnogih nadolazećih“, izjavio je direktor Privatnog bankarstva Raiffeisen banke, Goran Nušinović.

Raiffeisen banka nudi usluge svog FWR Privatnog bankarstva klijentima koji zahtijevaju individualan pristup, diskreciju i osobnu podršku. U suradnji sa specijalistima iz organizacijskih dijelova cijele banke, privatni bankari svojim klijentima nude usluge i proizvode krojene isključivo njihovim potrebama.

Euromoney časopisa, jednog od vodećih tiskanih medija za globalno bankarstvo i financijska tržišta. Teme koje Euromoney obuhvaća uključuju globalno bankarstvo, makroekonomiju i tržišta kapitala, dugove i kapital, kao i komentare, profile i intervjue s vodećim osobama i visokim dužnosnicima u svijetu financija. Za više informacija, posjetite njihovu službenu web stranicu.