FWR Privatno bankarstvo nagrađeno za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj

Friedrich Wilhelm Raiffeisen Privatno bankarstvo (FWR) proglašeno je najboljim privatnim bankarstvom u Hrvatskoj od strane eminentnog specijaliziranog financijskog magazina Global Finance iz New Yorka. FWR Privatno bankarstvo Raiffeisen banke ove je godine osvojilo prestižnu titulu "The World's Best Private Banks 2017", te postavilo visoki standard kvalitete u segmentu privatnog bankarstva.

Global Finance magazin objavio je rezultate za najbolja privatna bankarstva u svijetu, dok će potpuno izvješće biti dostupno u prosinačkom izdanju magazina Global Finance. Svečano uručenje prestižne nagrade održat će se 7. veljače 2017. godine u New Yorku.

Stručni žiri uredništva magazina Global Finance, biralo je pobjednike prema velikom broju parametara iz industrije privatnog bankarstva te su korišteni svi raspoloživi podaci iz relevantnih provedenih istraživanja tržišta, komentara i analiza analitičara i menadžera, te podataka podnesenih od strane korisnika usluga privatnog bankarstva.

Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) ovom je prilikom izjavio: "Nagrada koju smo dobili je uistinu potvrda visoke profesionalnosti i kvalitete usluga privatnog bankarstva koju nudimo od 2013. godine. Iznimno sam sretan i ponosan što je naša stručnost prepoznata i na međunarodnoj razini te što smo dobili priznanje od strane jednog od najboljih financijskih magazina na svijetu. Nagrada za najbolje privatno bankarstvo će svakako biti i potvrda izvrsnosti našim klijentima. Vjerujem da će i našem timu ovo biti samo daljnji poticaj za davanje maksimuma te da ćemo i u godinama koje slijede ostvarivati najbolje rezultate za svoje klijente", zaključio je Müller.

Joseph D. Giarraputo, izdavač i urednički direktor magazina Global Finance je rekao sljedeće: "Naše nagrade pomažu investitorima mudro izabrati između velikog broja privatnih banaka s različitim znanjima iz savjetodavnih usluga, te pomažu identificirati poduzeća za koje je najizglednije da razumiju njihove individualne potrebe i dostaviti najvišu razinu usluge svojim klijentima".

Global Finance magazin, osnovan je 1987. godine te se distribuira u 180 zemalja. Magazin se isporučuje višim korporacijskim i financijskim službenicima, koji su odgovorni za investicijske i strateške odluke u multinacionalnim kompanijama i ostalim financijskim institucijama. Global Finance se također isporučuje na osam tisuća međunarodnih portfeljnih ulagača, koji su odgovorni za više od 80 posto ukupne svjetske imovine pod profesionalnim upravljanjem.

Službene web stranice Global Finance magazina - GFMag.com - nude stručnu analizu i članke, koji čine naslijeđe od ukupno 29 godina iskustva na međunarodnim financijskim tržištima. Global Finance, sa sjedištem u New Yorku, ima svoje urede širom svijeta te redovito odabire vrhunske izvođače među bankama i drugim pružateljima financijskih usluga. Ove nagrade su danas pouzdani standard izvrsnosti za globalnu financijsku zajednicu.

Listu svih pobjednika ovog natjecanja može se pronaći na službenim stranicama Global Finance magazina

Paraolimpijski dan

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) i Hrvatski paraolimpijski odbor održali su konferenciju za medije povodom prvog ovogodišnjeg Paraolimpijskog školskog dana u Osnovnoj školi Ksaver Šandor Đalski u Zagrebu. Na konferenciji za medije prisustvovali su Michael Georg Müller predsjednik Uprave RBA, Ratko Kovačić predsjednik HPO-a te proslavljeni paraolimpijci Kristijan Vincetić, Ana Sršen i Nataša Sobočan.


Nazočnima se obratio Michael Georg Müller, predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb (RBA), koji je poručio: „Paraolimpijski sportaši prava su inspiracija, ne samo osobama s invaliditetom, nego i onima koji misle da su teške stvari u životu i nemoguće. Životno iskustvo svakog od paraolimpijskih sportaša koji su danas s nama neprocjenjivo je i vrijedno pažnje jer oni svojim ponašanjem i stavom prenose poruke u kojima upornost i vjera u sebe imaju glavnu riječ. Podrškom ovoga projekta, RBA želi sudjelovati u gradnji ispravnih stavova kod najmlađih kako bi upravo oni sutra živjeli u svijetu bez predrasuda“.


Nakon službenog dijela, osnovnoškolci su imali prilike sudjelovati u paraolimpijskim sportovima te naučiti sve o disciplinama u kojima inače na, Paraolimpijskim igrama, odmjeravaju snage vrhunski sportaši. Mladima je u njihovim nastojanjima da svladaju osnove disciplina ovom prilikom pomagao tim privatnih bankara FWR, koji su izdvojili svoje vrijeme i pomagali mladima u savladavanju sportskih prepreka.